У Смілі шукають вільні приміщення для підприємств із тих регіонів, що постраждали від війни

Деталі

Міська влада Сміли звернулась до суб’єктів господарювання міста та власників приміщень і об’єктів, які на даний час не використовуються.
З метою допомоги релокуючим підприємствам з територій активних бойових дій та запровадження дієвих механізмів залучення інвестицій управлінням економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради формується база вільних приміщень та об’єктів, які на даний момент не використовуються і можуть бути запропоновані релокуючим підприємствам для їх розміщення на території Смілянської міської територіальної громади.

У разі зацікавлення, суб’єктів господарювання міста, власників приміщень та об’єктів, які на даний час не використовуються, просять звертатися до управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради за електронною адресою: eko_analiz@ukr.net, або тел: 04733 204 09, 066 245 31 54; 067 470 39 26.

scroll back to top

Previous post У Черкасах до 6 років в’язниці засудили наркоторговця — Новини Черкасс
Next post Завершила роботу комісія, яка перевіряла готовність смілянських шкіл до відкриття 1 вересня