У Смілі ТЕРМІНОВО збирають гуманітарний вантаж для міста-побратима Ірпінь

Деталі

Міський голова Сергій Ананко звернувся до смілянських підприємців про те, щоб вони допомогли зібрати гуманітарний вантаж для міста-побратима Сміли – міста Ірпінь.
Нещодавно славний Ірпінь отримав почесне звання місто-Герой. Вся Україна слідкувала і вболівала за тим, як ведуться бої за звільнення Ірпіня від рашистських орків. Під Ірпінем, захищаючи нашу Батьківщину від ворога, полягло кілька смілян. І ось зараз це місто переживає страшну гуманітарну катастрофу. Тяжка ситуація з продуктами харчування.
Сміла повинна зібрати гуманітарний вантаж. Міська влада разом із головою РВА Черкаського району Валерією Бандурко домовилися з Миронівським МХП про заморожену курятину. Також сміляни передадуть в Ірпінь тушонку, яку недавно зробили заклади освіти. Відправлять запаси круп, зерна, макаронів. Але потрібна ще допомога смілянських підприємців.
Сергій Ананко розповів, що звернеться до крупних торгових мереж нашого міста та продовольчих магазинів. Зараз треба допомогти людям.

scroll back to top

Previous post ЗСУ знищили близько 18,6 тисячі російських військових
Next post Юлія Галушка розповіла, як допомагає шукати зниклих під час війни — Новини Черкащіни