У Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка за вуличний розбійний напад з ножем. ФОТО | Кримінальні новини

12.05.2023 13:30

На спецлінію 102 надійшло повідомлення, про розбійний напад у Комунарському районі.

На місці події правоохоронці встановили, що о 15:00 на вулиці до потерпілого підійшов перехожий, який попросив скористатися його мобільним телефоном. Після дзвінка зловмисник відмовився повертати гаджет. Натомість — дістав ніж, і погрожуючи власнику мобільного телефону, повідомив, що тепер це його річ.

Отримавши прикмети нападника та викраденого майна, оперативники приступили до відпрацювання прилеглої території та місць можливого збуту. Вже через 20 хвилин у сусідньому районі правоохоронці затримали зловмисника. Раніше судимий чоловік, 1982 року народження, намагався продати телефон потерпілого.

Під час обшуку фігуранта, затриманого на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, поліцейські виявили та вилучили викрадене майно та знаряддя злочину — ніж.

Слідчими відділу поліції затриманому повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За матеріалами поліції Запорізької області

Источник

Previous post На Херсонщині помер у лікарні мотоцикліст, який перекинувся у кювет. ФОТО | Кримінальні новини
Next post У Кам’янському 14-річного хлопця вдарили ножем за те, що вступився за дівчину | Кримінальні новини