Увага! На Звенигородщині шахраї розсилають фейкові листи з проханням перерахувати кошти на ЗСУ — Новини Черкас за сьогодні

в Новини

28.02.2023

На Звенигородщині від імені органів влади, шахраї розсилають фейкові листи з проханням перерахувати кошти на конкретний рахунок, нібито для придбання необхідного обладнання для ЗСУ.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Звенигородської міської ради.

Також додають, що при цьому обирають громади, які й без того є активними волонтерами, сподіваючись, що таким чином їм буде легше сховати свою злочинну діяльність. Подібні повідомлення ширяться всією Україною. Звенигородські підприємці вже почали отримувати листи із фальсифікованим підписом міського голови.

“Будьте обережні! Звенигородська міська рада не збирає кошти на приватні рахунки, а саме ними оперують шахраї. Вся можлива фінансова допомога для ЗСУ від громадян проходить лише через ГО “Підприємці Звенигородщини”. Радимо, якщо ви маєте намір перерахувати кошти, звернутися безпосередньо до міської ради, й таким чином убезпечитися від шахраїв”, -зазначають в повідомленні.

• tag
  • ЗСУ
  • Черкащина
  • шахраї