За грати посадили 16-річну онуку за вбивство рідного діда

Деталі

Верховний Суд визнав обґрунтованим призначене раніше покарання у вигляді позбавлення волі жительці нашої області та двом її дружкам, які гуртом вбили її рідного діда.
Як повідомляють в обласній прокуратурі, засуджені, серед яких 16-річна дівчина та 2 молоді хлопці, умисно, за попередньою змовою та заздалегідь розробленим чітким планом, скоїли вбивство 55-річного чоловіка.
«За даними слідства онука позбавила свого діда можливості захищатися й чинити опір, а її спільники, в свою чергу, нанесли ряд тілесних ушкоджень по життєво важливим органам потерпілого, внаслідок чого він помер. З метою приховати злочин тіло небіжчика закопали на території лісового масиву та змили сліди з місця скоєння злочину», – розповідають у прокрутурі області.
І додають, окрім того, засуджені заволоділи майном вбитого та його транспортним засобом задля швидкого зникнення з місця події.
«За результатами перегляду справи в касаційному порядку призначене покарання у вигляді 10 років позбавлення волі неповнолітній обвинуваченій та 12 років позбавлення волі її співучаснику, залишено без змін», – підсумовують в обласній прокуратурі.

Previous post Виїзд з Кам’янки у напрямку Сміли перекритий
Next post Троє смілянських дітей залишилися без опіки батьків