На Золотоніщині 33-річний молодик украв 200-літрові бочки

21 листопада до Золотоніського райвідділу поліції звернулася 48-річна жителька Черкас. Жінка бідкалася, що з її дачної ділянки у селі Каневщина, на вулиці Польова, невідома особа викрала досить об’ємні речі. Розповідає сайт zoloto.city.

У ході слідчо-оперативних заходів полісменам вдалося знайти злодія. Ним виявився житель селища Пальміра 1988 року народження. Парубок не поспішає шукати роботу, перебивається тимчасовими заробітками, як-то крадіжками металу, який здає не пункти металобрухту. У розкритті злочину поліціянтам допомогли відеозаписи з камери спостереження. Подія зафіксована на відеокамеру 15 листопада о 16.30.

Злодій таємно проник на огороджену територію дачного домоволодіння і з подвір’я викрав дві металеві бочки по 200 літрів кожна, 6 м металевої труби та прихопив металевий стовпчик від паркану. Щоб забрати поцуплене з чужого двору, парубку знадобилося небагато часу. Під час досудового розслідування буде встановлена сума матеріальної шкоди.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 ККУ. За таємне викрадення чужого майна 33-річний пальмірчанин може потрапити і до буцегарні. Остаточне покарання визначить суд.

Previous post ДБР викрило посадовців Черкаської міської ради на розтраті 3 мільйонів гривень
Next post На Черкащині відновили 114-річний дерев’яний вітряк

Добавить комментарий