Депутати забрали котельню у гімназії, розділили стадіони та виділили гроші на патріотизм

Деталі

Цього тижня планується провести чергову сесію міської ради, тому депутати опрацьовують всі питання на постійних комісіях.
На засіданні комісії з питань освіти, молоді та спорту, культури, охорони здоров’я та соціального захисту розглянули 32 питання.
Із найважливіших: депутати передали речове право на нерухоме майно – котельню гімназії імені Сенатора – на КП «Смілакомунтеплоенерго».
Потім виділили 31 тисячу гривень для заходів Програми національно-патріотичного виховання – у листопаді Сміла прийматиме близько 50 студентів, які приїдуть у наше місто обговорювати важливі державотворчі та патріотичні питання.
Далі затвердили Статут дитсадка №12 «Ромашка» — ясла комбінованого типу, передавши цьому садку все майно, що залишилося від скороченого дитсадка №8.
Потім внесли зміни у Статут ДЮСШ «Олімп», зробивши стадіони «Юність» і «Локомотив» окремими структурними підрозділами. У кожного стадіону є своя матеріальна база, свої проблеми… Тепер їм призначать своїх завідуючих, щоб підвищити ефективність фінансово-господарської діяльності. Обслуговування «Олімпу» перенесуть на централізовану бухгалтерію управління освіти. Штатна чисельність працівників при цьому не збільшується.
Також депутати знову внесли зміни до Програми розвитку і підтримки КНП «Міська стоматологічна поліклініка».
Ці рішення наберуть чинності, коли за них проголосують депутати на сесії.

scroll back to top

Previous post Школу № 11 зроблять теплою і енергоощадною