На Черкащині до державної власності повернули чотири багатоквартирні житлові будинки — Новини Черкас за сьогодні

в Новини

24.05.2023

Нещодавно прийнято в комунальну власність територіальної громади міста Шпола три багатоквартирні житлові будинки загальною площею 7186 м2, вартістю понад 134 мільйонів гривень.

Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

Також Шполянською міською радою прийнято в комунальну власність територіальної громади міста Шпола ще один багатоквартирний житловий будинок по вулиці Слобідська у місті Шпола, вартістю понад 25 мільйонів гривень, а відповідне судове провадження за позовом прокурора закрито у зв’язку з врегулюванням спору під час розгляду справи.

За втручання прокурора нові об’єкти комунальної власності зможуть отримати фінансування на утримання та реконструкцію, а члени територіальної громади – реалізувати свої житлові права.