«Робіть те, на що вистачає ваших сил і ресурсів, але робіть», — черкаський меценат відвіз допомогу в Харків — Новини Черкас за сьогодні

в Новини

18.04.2024

Три тонни продуктів відвезли черкаські благодійники для переселенців, які наразі проживають у Харкові. Таким чином волонтери хотіли підтримати людей, які проживають у місті, яке щодня перебуває під ворожим обстрілом.

Відповідну інформацію на своїй сторінці у фейсбуці розмістив підприємець, меценат із Черкас Араік Мкртчян.

– Попри постійні обстріли ворога та проблеми з електропостачанням – місто живе. Окрім того, Харків приймає величезну кількість внутрішньо переміщених осіб з окупованих та деокупованих районів області. Це тисячі людей. Людей, які залишилися без власних домівок, стабільного сьогодні та впевненого завтра, – написав Араік Рафікович.

Окрім того, відзначає волонтер, дорогою вони відвідали черкаську бригаду і також передали три тонни необхідної допомоги.

– Про що мій головний меседж! – відзначає благодійник. – Не думайте, що війна триває лише на сході та півдні. Війна – на території всієї України. Перемогти можемо, лише обʼєднавши сили. Допомагайте, донатьте, робіть те, на що вистачає ваших сил і ресурсів, але робіть.

Раніше ми писали, що в Черкасах переселенок запрошують навчитися заробляти за допомогою соцмереж. Воркшоп для жінок ВПО на тему «Як продавати та заробляти за допомогою соціальних мереж?» відбудеться у Черкасах 26 квітня. Участь у ньому безоплатна.

• tag
  • волонтерство
  • допомога
  • переселенці