У РВА розповіли про причину нещодавнього вибуху в Умані | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

Голова Уманської районної військової адміністрації Ігор Миклащук у відео «Умань стрім» розповів про причини вибуху, який пролунав в Умані 25 травня.

— Справді 25 травня о 20:06 в одному із дворів міста Умань вибухнув нез’ясований предмет. Уже за декілька хвилин на місці працювали представники Нацполіції та ДСНС. Постраждалих внаслідок цієї події немає. Зараз за цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею «Хуліганство». Коли поліція завершить розслідування, буде офіційне оприлюднення інформації про те, хто вчинив правопорушення і що саме відбулось, — розповів Миклащук.

Також він закликав громадян не поширювати фейки та непідтверджену інформацію.

— Не менш небезпечною є й інформаційна зброя, якою ворог зараз активно користується. Хочу звернутися до всіх з приводу інформполітики: потрібно довіряти офіційним органам державної влади, які коментують такі події. Тому першочергово потрібно заходити на сторінки Черкаської обласної військової адміністрації, — додав голова Уманської РВА.

Previous post На Черкащині судитимуть селянку, яка самовільно зайняла 25 гектарів землі | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post Жителі Канева продовжують активно допомогати ЗСУ