У Сунках на мисливські угіддя претендує фірма з московським шлейфом

Деталі

ОДА погодила надання у користування мисливських угідь площею понад 13 тисяч гектарів для мисливського господарства з московським шлейфом.
Про це йдеться в поданні в обласну раду, повідомляє «Кропива».
Обласна рада має проголосувати за передачу в оренду на 25 років мисливських угідь площею 13457 га ТОВ “Мисливське господарство Сунки”. Угіддя територіально знаходяться на значній території колишнього Смілянського району.
Це мисливське господарство орендувало зазначені мисливські угіддя, але термін їх оренди збігає цьогоріч.
Незадовго до визначального голосування в обласній раді в інформаційному просторі регіону з’явилися відеосюжети присвячені претенденту на оренду угідь.
Так, телеканал “Антена” показав діяльність господарства не в кращому світлі. Посилаючись на анонімні розповіді місцевих жителів повідомлялося про розквіт браконьєрства та неналежний догляд за популяцією диких тварин. Натомість телеканал “Вікка” дав компліментарний сюжет про мисливське господарство. (На відео нарізка з головними повідомленням обох сюжетів).
Одним з бенефеціарів ТОВ “МГ Сунки” значиться Артем Голубченко, син Анатолія Голубченка. Останній очолював Київську міську організацію Партії Регіонів, працював першим заступником КМДА, у грудні 2013 — січні 2014 року тимчасово виконував обов’язки голови КМДА.
До січня цього року, серед бенефецірів значився Роман Коренбліт, член наглядової ради Єврейської конфедерації України. До травня 2018 року серед бенефецірів були його донька та син — Ірина та Михайло Коренбліти, що проживають та займаються бізнесом в Москві.

На фото 2013 року: Роман Коренбліт, його донька Ірина та син Михайло

scroll back to top

Previous post Фаундер Adventures Lab розкрив секрети успішного інвестування в IT-стартапи
Next post Придбані за бюджетні кошти 8 «лежачих поліцейських» передали в СКП «Комунальник»