У Золотоноші працівника військкомату підозрюють у п’яній аварії | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

У Золотоноші нетверезий водій автівки Honda не впорався з керуванням та протаранив електроопору. Інцидент стався 19 березня близько 19.00. Внаслідок аварії частина містян залишилася на майже добу без світла. Також довелося перекривати частину вулиці Черкаська для руху.

За словами поліції, чоловік перевищив допустиму норму алкоголю майже у сім разів. За скоєння правопорушення на 40-річного керманича поліцейські склали адмінпротоколи.

Водночас, як стало відомо журналістам Про все з власних джерел, винуватцем ДТП виявився депутат Золотоніської міської ради та працівник військкомату Дмитро Манжара.

«Свідки бачили, що він дійсно був за кермом, — розповіло джерело. — Подушка безпеки спрацювала лише одна — водійська. Коли приїхали правоохоронці, з’явився його брат, який був на милицях. Почав заявляти, що за кермом був він. Його «продули», то був тверезим. А Дмитро «задув» і Драгер показав 1.37 проміле. І це при тому, що він години 2 сидів у машині поліції. Тобто, якби одразу перевірили, то прилад показав би ще більше. Наскільки мені відомо, це вже не перша така аварія на його рахунку. Раніше він служив у роті охорони. А коли роту перекинули на фронт, він перевівся працювати у військкомат».

На місце події довелося викликати комунальників, аби вони допомогли відділити автівку від опори.

Дмитро Манжара не заперечує, що на нього склали адмінпротокол. Проте запевняє, що його намагаються очорнити.

«Я був пасажиром, а за кермом сидів мій брат, — запевняє Дмитро. — Але надійшла вказівка, щоб мене «оформити». Я в опозиції до влади. Склали протокол, що за кермом сидів нібито я. Ми були разом на дні народження. Брат не вживав, а у мене 1.3 проміле. Це необережність. Так буває. Він відволікся. Буду доводити тепер свою невинуватість у суді».

Заступник міського голови Олександр Флоренко каже, що через аварію у частини містян було відсутнє електропостачання та вуличне освітлення. Його вдалося повернути лише до кінця доби 20 березня.

«Сподіваємося, що поліція виконає свою роботу і що уникнути відповідальності у винуватців ДТП не вийде, — коментує Флоренко. — Зробили не дуже приємний подарунок комунальникам у їхнє професійне свято. Замість святкової вечері у колі родини вони ліквідовували наслідки».

Previous post Фехтувальниця з Черкащини вперше виборола нагороду Кубка світу
Next post Рейдерське захоплення агрофірми на Черкащині: київський журналіст назвав прізвища “нових” власників підприємства | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області