Через брак пального маршрутки на Черкащині їздять за “раціоналізованим” графіком

У зв’язку з дефіцитом пального, міжміські перевезення в області відбуваються “раціонально”, враховуючи всі фактори. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

“Завдання військової адміністрації – це стабільне функціонування в першу чергу головних наших служб, як правоохоронних органів, медичних служб, комунальних служб. На це ми передбачали і маємо відповідні запаси пального для критичної інфораструктури. Що стосується перевезень, ми проаналізували інтенсивність і важливість маршрутів, розробити той графік та ті маршрути, що дозволять нам якомога довше “протриматися”. Мінімальне забезпечення транспортом, зокрема для тих осіб, які живуть в одному місті, а працюють в іншому, – буде підтримуватися. На жаль, на рівні держави ми не можемо сказати, що з завтрашнього дня буде все забезпечено пальним. Але ми знаємо, що надзвичайно великі зусилля вже докладені, і я думаю, що найближчим часом ситуація на паливному ринку вже  стабілізується”, – зазначив Ігор Табурець.

Додамо, що останній тиждень редакції стали відомі випадки, коли перевізники скорочують міжміські та приміські рейси через брак пального.

Previous post Найбільше нітратів потрапляє в організм черкащан із колодязної питної води
Next post Такі підприємства – гарант нашої економічної стабільності, — Ігор Табурець про Звенигородське виробництво — Новини Черкас