“Найбільше критикують нинішню владу ті, кому Президент і його команда “наступили на хвіст” – Віталій Войцехівський

Віталій Войцехівський вважає, що у Верховній Раді нинішнього скликання достатньо професіоналів. Про це народний депутат України заявив у програмі “Актуальна розмова” на телеканалі ВІККА.

“Мене радує, що серед молодих народних обранців, а таких у нинішній Верховній Раді значна частина, є багато професіоналів, які працюють як справжні парламентарі, а саме над законопроектами та в комітетах. Переконаний, що у парламенті, як і на іншій роботі, має поєднуватися молода енергія і досвід,” – зазначив нардеп.

На думку Войцехівського, одним із найоголовніших досягнень парламенту наприкінці року стало прийняття бюджету – 2022.

“В першому читанні я за бюджет не голосував, бо ще не був депутатом, але вивчав його. Приємно відзначити, що в головному фінансовому документі держави дохідна частина збільшилась на 15%, а видаткова – на 7%. Це означає, що дефіцит бюджету зменшується. Якщо так триватиме і надалі, то за кілька років ми матимемо бездефіцитний бюджет. А це вкрай важливо для стабільного розвитку держави. До речі, це стало можливим і завдяки прийнятому нещодавно так званому закону про олігархів. Адже податки мають платити всі. І в першу чергу – найбагатші українці. Звичайно, багатьом з них це не подобається і вони атакують таку політику президента.”

Від так, Віталій Войцехівський переконаний, що нині найбільше критикують діючу владу саме ті, кому Президент і його команда, як кажуть у народі, “наступили на хвіст”.

Народний депутат навів кілька прикладів важливих рішень, які були прийняті нинішньою Верховною Радою.

“Роками парламентарі обіцяли скасувати депутатську недоторканність. Але це стало можливим лише у цьому скликанні. Так само, в кожному містечку були нелегальні гральні автомати, які, здавлося, будуть працювати завжди під “кришою” високопосадовців. А виявилось, що коли є політична воля у центральтої влади, то зактрити їх можна за одну ніч. Сьогодні у Верховній Раді підготовлено і приймається цілий пакет законів, що у майбутньому наблизить Україну до вступу у Європейський Союз. Це, звичайно ж, велика кропітка робота. І коли в Раді є стабільна більшість, – все це голосується злагоджено і швидко…” – наголосив Войцехівський.

Previous post Голова Черкаської ОДА співав в автівці дорогою до Буковелі
Next post “Страхів вже немає”: черкаська лікарка про лікування хворих на коронавірус | Черкаські новини — суспільство