В області 162 нових випадки коронавірусу, по країні – 5159

Деталі

За попередню добу в нашій області лабораторно підтверджено 162 випадки COVID-19, по країні – 5159.
Про це повідомляють в обласному лабораторному центрі.
Зокрема, 80 нових хворих додалося за вчора у територіальній громаді Черкаського району, 28 – Звенигородського, 29– Золотоніського, 25 – Уманського.
На жаль, від ускладнень коронавірусної інфекції померло 1339 хворих, за останню добу – 1 людина.
Із початку пандемії усього підтверджених випадків ковіду в області – 84765. Як повідомляють в ОДА, загальна заповненість коронавірусних ліжок у медзакладах області становить 14,9%. Із лабораторно підтвердженим вірусом COVID–19 лікуються зараз 1641 людина. На стаціонарному лікуванні на ковідних ліжках перебуває 202 черкащан, на апаратах штучної вентиляції легень – 12 пацієнтів.
За останню добу коронавірус здолали 61 пацієнт, загалом — 81 685 черкащан.
В Україні за останню добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстрували у Львівській (518), Харківській (486), Дніпропетровській (422), Одеській (419) областях та м. Київ (399).
Одужали за добу – 2 156 осіб. Водночас від ускладнень, які викликав Covid-19, за останні 24 години померло 137 осіб.
За добу з діагнозом Covid-19 госпіталізовано 1086 осіб.
Від початку вакцинальної кампанії в країні щеплено 6 366 925 людей, з них отримали одну дозу – 6 366 923 людей, повністю імунізовані та отримали дві дози – 5 198 661 людина (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 11 565 584 щеплення.

scroll back to top

Previous post Почали діяти нові правила карантину. 10 головних фактів
Next post У РДА мова йшла про фінанси, медицину та освіту